Straus láncfűrész a tüzelő előkészítéséhez

Straus láncfűrész
Straus láncfűrész

A tél egyre inkább közeledik és még mindig sok olyan otthon van, főleg vidéken, ahol a fűtés fával van megoldva. A megfelelő méretű darabok előállítása egy bizonyos folyamat eredménye. Kulcsfontosságú ebben a Straus láncfűrész jelenléte. De nézzük az elejétől! A megrendelt alapanyagot általában 1-2 méteres egész vagy hasított rönkökben szállítják.

Ezt a hasogatás előtt úgynevezett kuglikra szokták vágni. Erre a célra szolgál az említett eszköz. A jelenlétében gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni a feladatokat. Elég lesz néhány óra ahhoz, hogy a Straus láncfűrész elvégezze a dolgát. Amennyiben kézi szerszámmal dolgoznánk, úgy jelentős erőkifejtés mellett is több napi munkába kerülne a kivitelezés.

Hála a technikai fejlesztéseknek, megspórolhatjuk a felesleges időveszteséget. Természetesen előfordulhat, hogy a Straus láncfűrész valamelyik alkatrésze feladja a harcot. Amikor ez megtörténik, a cvgshop.hu weboldalon könnyedén rátalálunk az új kiegészítőre, ami lehet például egy fogaskerék. A rendelés után gyorsan házhoz érkezik és már szerelhetjük is be a helyére.