A sousvide egy nagyszerű technológia

Sousvide

Ez egy olyan nagyszerű technológia, amely a konyhában nagy hasznára lehet. A sousvide az alapanyagokat ellenőrzött egyenletes hőfokon vízben megfőzi, mindezt műanyagba vákuumozva. Ez a folyamat általában kétféleképpen történhet: vákuumozás és főzés, illetve főzővíz minimálisan magasabbra van beállítva, az alapanyag pedig addig lesz benne, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet. Ez a termék mindenféle húsnál remek választás lesz, mivel zamatát és aromáját megtartja minden esetben.

A sousvide egy olyan hőkezelő, amely használatával minden ételben a saját kémiai és biológiai összetevők megmaradnak eredeti formájukban, legyen szó gyümölcsről, zöldségről vagy különféle húsokról. Ennél a műveletnél a termékek ugyanolyan állagúak és színűek lesznek, mint a kezelés előtt. Emellett még gazdaságos is, mivel nem sok áramot fogyaszt, így még megtakaríthat vele valamennyi pénzt. Minden ételnél az eljárási folyamatot kell megismerni, hogy azok megfelelően készüljenek el, az interneten keresztül elolvashatja és tanulmányozhatja mindegyiket.

Címkék:

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás