Mitől függ a Salgó polc terhelhetősége?

Salgó polc terhelhetősége
Salgó polc terhelhetősége

A polcoknál a legfontosabb szempont a teherbírás. Bizonyos esetekben elegendő egy átlagos terhelhetőséggel bíró polcrendszer, máshol viszont szükséges az erősebb változat. A Salgó polc terhelhetősége éppen ezért úgy van kialakítva, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek. A Salgó polcrendszerek fő eleme egy anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profil, az oszlop pedig speciálisan hengerelt lábprofil.

Az innovatív csavarmentes típusú rendszer különböző teherbírásnak megfelelő polcokat tartalmaz. A méretei metrikusak, a standard, raktárkészleten lévő Salgó polc terhelhetősége 130 kg – 200 kg. A Salgó polcrendszer kiválasztásánál a Raktech Kft. minden esetben figyelembe veszi a vásárlók egyéni elvárásait és ezek alapján készíti el a terveit, az árajánlatait.

A Salgó polc terhelhetősége tehát szinte minden esetben szubjektív. Ha Ön is szeretne egy olyan polcrendszert a raktárába, irodájába, garázsába, ami tökéletesen megfelel az elvárásainak, vegye fel a céggel a kapcsolatot a raktech.hu weboldalon keresztül!