Mire használható a hegyikristály?

hegyikristály
Hegyikristály

A mindennapi életünkben használt technológiai vívmányok nagy része működésképtelen lenne a különböző kristályok jelenléte nélkül. Gondoljunk csak a kvarc órákra, amelyekben parányi ásványok találhatóak, de ugyanez igaz a legfejlettebb elektronikai eszközökre is. Tehát ezen a területen elengedhetetlenek, de itt még nincs vége a sornak. A hegyikristály ugyanis alkalmas arra, hogy további pozitívumokat nyújtson a hétköznapokban.

Általában különböző formákban találhatjuk meg, amelyek között jól ismert a merkaba. Ez egy speciálisan csiszolt kialakítás, aminek az alakja egyedi energiákat képes összepontosítani. Csak fokozza a hatást, hogyha hegyikristály az alap, amiből elkészül. Rengeteg olyan komoly testi problémánk van, amelyeknek a gyökere a lelkünkből ered egy régi trauma miatt.

Ha ezt megoldjuk, szinte csodával határos módon a fizikai panaszok is megszűnnek. Érdemes jobban belemélyedni a részletekbe, amit megtehetünk a gyogyitokovek.eu felületen. Egyúttal bátran rendeljünk valamilyen hegyikristály ékszerkülönlegességet magunknak vagy szeretteinknek!