Káros-e az infraszauna az egészségre?

infraszauna
Infraszauna

Aki szeret haladni a korral, az bizonyára szívesen használja a korszerű berendezéseket is. Az infraszauna szintén idetartozik, számos okból kifolyólag. Az egyik mellette szóló érv, hogy nincs szükség hosszú felfűtésre, ugyanis azonnal felmelegszik és használhatja. Az infrasugarak a bőrbe hatolva fejtik ki jótékony hatásukat, aminek az eredménye például a kalóriaégetés.

A másik pozitívuma az infraszauna különféle típusainak, hogy nagyon egyszerűen felállítható és nem szükséges szakember a beszereléséhez. Amennyiben megismerné a termékeinket, kattintson a szauna.hu oldalra és lapozza át az online katalógusunkat! Minden berendezéshez 5 év garancia jár, legyen szó 1, 2, 3 vagy 4 személyes termékekről.

Akinek pedig nagyobb hely áll a rendelkezésére, annak a finn szauna is jó választás lehet. Előtte azonban érdemes kikérni a szakértők véleményét is a témáról, hogy biztosan jó döntés szülessen. A tévhittel ellentétben, az infraszauna nem káros az egészségre, ugyanis az infravörös sugárzás természetes dolog, amit szabad szemmel nem látunk.

Címkék: