Így néz ki a Corvinnál található randikuckó

Corvini randikuckó
Corvini randikuckó

Mindig érdemes valami újdonságot bevetni. Főleg akkor, amikor már régóta együtt vagy a pároddal és szívesen feldobnád a szürke hétköznapokat. Meglehet, hogy a belvárosi búvóhelyek kiváló megoldást nyújtanak, hiszen csakis egymással foglalkozhattok.

Ide kattintva megnézheted, hogy mi vár rád ha a Corvini randikuckóban töltenél egy kis minőségi időt a pároddal: https://buvohelykereso.com/buvohely/budapest-8-kerulet-corvin-kucko-119. Az biztos, hogy felejthetetlen időt tölthettek egymással, hiszen a lakásoknak is eltérő hangulatai vannak.

Ezért is érdemes azt alaposan kiválasztani, mert meglehet, hogy pont a luxus búvóhely tetszik meg. Persze úgy is dönthetsz, hogy megleped a kedvesedet valamelyik lakás kibérlésével, de akár közösen is kiválaszthatjátok. A luxuslakásban bőrbútorok várnak, amerikai konyha nappalival és természetesen a háló, valamint a terasz.

A Corvin negyedben szintén találsz hasonló kuckót, ahol még véletlenül sem találnak rád. A diszkréció az garantált, egyáltalán nem kell aggódnod az alkalmazottak miatt, hiszen nem lesznek tartósan jelen, nem úgy, mint a hotelekben, ahol mindig van recepció. Itt csakis a kulcs átvételekor találkozol a személyzettel, ezért a többi időt kizárólag a párodra fordíthatod.

Ez azt jelenti, hogy minőségi időt tudtok együtt tölteni, amivel meglehet, hogy még a szerelmi életeteket is fel tudjátok dobni. Bár sokan inkább hotelszobát bérelnek ki, azonban ott nagy valószínűséggel a teljes éjszakának az árát kell kifizetni még akkor is, ha csak néhány órát szeretnétek eltölteni.

Arról nem is beszélve, hogy állandó jelleggel van személyzet, valamint más lakók és csakis egyetlen szobát tudhattok a magatokénak. Itt azonban egy teljes lakás birtokába juthattok néhány óra erejéig, ami teljes mértékben fel van szerelve minden szükségessel, ezért semmiben sem fogtok hiányt szenvedni.

Ne hezitálj sokat, hanem látogass el minél hamarabb az említett oldalra! Semmit sem veszíthetsz, mindössze tisztában leszel a környékeden lévő lehetőségekkel, amelyeket bármikor bevethetsz.