Hivatást fejlesztő barista tanfolyam Budapest tanodáiban

barista tanfolyam Budapest
Barista tanfolyam Budapest

A kávéfogyasztásra kialakított helyeken, a vendégek tetszésének és ízlésének megszerzése érdekében, ajánlott tapasztalattal rendelkező kávépincéreket alkalmazni. Egyes kávéházakban ma már az innivaló mellett ételt is felszolgálnak, ezzel meghosszabbítják a fogyasztók ott eltöltött idejét.

Ezeken a helyeken dolgozó pincéreknek ajánlott időnként továbbképzők elvégzése, amelyek által tökéletesíthetik a szakmai tudásukat. Számos barista tanfolyam Budapest erre létrehozott iskoláiban elérhető az érdeklődőknek. A kurzusok lebonyolítása mindössze 6 hetet vesz igénybe és munkavégzés mellett is kényelmesen elvégezhető.

Heti 1 napon, 3 órát kell rászánni és személyre szabott időbeosztásban is megvalósítható. A tananyag fokozatosan egymásra épülő modulokból tevődik össze, elméleti és gyakorlati részek alkotják. Az érdeklődők megtanulnak minden fontos tudnivalót a megfelelő kávéital elkészítéséhez, ami fontos alapismereteket követel. A barista tanfolyam Budapest városában minden részt venni kívánó személynek elérhető.