Gyors feladatmegértés az elektromos kutyanyakörv alkalmazásával

elektromos kutyanyakörv
Elektromos kutyanyakörv

A legtöbb kiképző szeretné a leghatékonyabb módokat bevetni a kutyák oktatásakor. Hatékony és gyors feladatmegértést biztosít az elektromos kutyanyakörv. Lecsökkenti az eb megértési és tanulási folyamatainak idejét. Működése is legalább ennyire egyszerűen történik, például rezgéssel és hangjelzéssel, vagy impulzusokkal, a kiválasztott termék paramétereitől függ.

A folyamatot még gyorsabbá teheti, ha a választott adóegységen a különböző funkcióknak külön dedikált gombjai vannak. Éjszaka és rosszabb látási viszonyok között is használhatóak a háttérvilágított adóegységgel ellátott elektromos kutyanyakörvek, ehhez tartozhat vízálló vevőegység is, ami teljesen időjárás-biztossá teszi az egész felszerelést.

További előny, hogy egyes típusok akkumulátorral működnek, így egyszerűen USB töltővel újra üzembe helyezhetőek. Egyetlen elektromos kutyanyakörv adóegységéhez akár több vevőegység is kapcsolható, így több kutyusnak a kiképzése is megoldható. Termékeink többségére 3 év garanciát biztosítunk és az elromlott készüléket kicseréljük, hogy az oktatás zavartalanul folyhasson minden körülmények között.