Ápolt külső a kutyafésűvel

kutyafésű
Kutyafésű

A szőrük ápolására nemcsak azoknak a kutyusoknak van szükségük, akik a különféle kiállítások és egyéb rendezvények rendszeres látogatói. A szép és egészséges megjelenés érdekében, a kutyafésű gondoskodik az állat bundájáról. Ez a folyamat pedig csak olyan speciális eszközökkel végezhető el, amelyeket az online áruházunkban megvásárolhat.

Fésülködés nélkül az emberek ritkán hagyják el otthonukat. Ugyanez vonatkozik a kutyákra is. A kutyafésűk különböző hosszúságúak, formájúak és változó funkcióval rendelkeznek. Ezért a megjelenésükben és az árkategóriáikban is különböznek. A hosszú vagy rövid fogú keféket, a furminátorokat általában a hosszabb szőrű háziállatok tulajdonosai vásárolják.

A rövidszőrű fajtáknál a szőrzet ritkán szorul ápolásra, függetlenül attól, hogy az eb éppen kiúszott-e a vízből vagy bemászott-e egy hátizsákba. Ha törődik a négylábú kedvence megjelenésével, a kutyafésű segít majd ebben és ez az állata lesz a legvonzóbb a parkban a séta során. Amennyiben kérdése van, munkatársaink segítenek a választásban.

Címkék: