A tűzzsonglőrök kevés pénzből is alkotnak

Feledhetetlen előadás
Feledhetetlen előadás

Sokszor fordul elő olyan, hogy egy városi vagy céges rendezvényen jól jönne valamilyen különlegesebb mutatvány, valami szenzáció, amiről aztán még sokáig beszélnek az emberek, viszont csak szűk keret áll rendelkezésre. Ilyenkor általában nem áll rendelkezésre sok lehetőség és az legtöbben nem is gondolnák, hogy a tűzzsonglőrök is egy szóba jöhető alternatívát jelentenek.

A 12 év tapasztalat megtanította őket, hogy kevés pénzből is látványosat és hatásos mutatványt alkossanak, így akkor is számíthat rájuk, ha éppen nem kotlátlan a keret.

A Vidéki Tűz névre keresztelt attrakciót a tűzzsonglőrök úgy rakták össze, hogy az kisebb égésidővel rendelkező tűzzsonglőr eszközöket tartalmazzon, így jóval olcsóbb, mint a hagyományos show.

A zenére koreografált előadás mentes a speciális effektektől, ami így még jobban csökkenti az árat. Azonban, még ezen feltételek mellett is abszolút látványos és magával ragadó! A tűzzsonglőrök már régóta szakértői a kisebb vagy nagyobb közönség szórakoztatásának, így bízhat bennük.