A tuti biztos zsemle recept

Öregtésztás zsemle recept
Öregtésztás zsemle recept

A pékáruk világa olyan változatos, hogy szinte nem is tudjuk mit válasszunk, mert annyira kívánatosak. De nagyobb az öröm és az elégtétel, ha mi magunk készítjük el a finomságokat. Az öregtésztás zsemle recept a biztos sikerre vezető választás. Sokan jobban kedvelik a zsemlét a kenyérnél, mert kicsik, „ügyesek” és laktatósak, nem utolsó pedig könnyebben kezelhetőek. A már kész zsemlét kedvre lehet variálni reggelire, vacsorára sonkával és tojással, töltött, sült és bundázott formában.

A legegyszerűbb és a legbiztosabb, ha a zsemle recept az eddig jól bevált kenyértészta alapján készül. Amennyiben lágyabbra szeretnénk a tésztát, akkor kicsit több folyadékot kell adni hozzá. A lazább szerkezet is fontos, ezért az élesztőből is többet rakunk. A folyadék lehet víz vagy akár tej is, mikor mi van kéznél, de a zsemle héja akkor lesz igazán ropogós ha vizet használunk. Az öregtészta teszi varázslatossá és tökéletessé a zsemle receptet. Az édesszájúak számára létezik joghurtos, epres, amarántos változat is.

Címkék:

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás