A fém polc használata az áruházakban

fém polc
Fém polc

Az áruházakban, bevásárlóközpontokban hatalmas mennyiségű áruval találhatjuk magunkat szemben. Annak érdekében, hogy a portéka elrendezése átláthatóbb lehessen a vásárlóknak, valamint az árufeltöltők nagyobb mennyiségű terméket rakhassanak ki az üzlethelyiségbe, a fém polc használata ideális megoldást jelent.

A csavaros vagy csavar nélküli változatok egyaránt nagyszerű teherbírást biztosítanak, a polcok közötti távolság pedig szabad elképzelés és a felmerült igény szerint állítható. A kiváló minőségű acéllapokból előállított fém polc elemeinek összeszerelése igen egyszerű, nem igényli szakember segítségét, emellett pedig a folyamat mindössze pár percet vesz igénybe.

Keskeny vázának köszönhetően, maga a berendezés kevés helyet foglal, így tágasabb tárolási felület marad az árunak. A fém polc esetében, polcosztók segítségével a kisebb méretű termékek elválaszthatóak egymástól, valamint címketartó elemekkel is elláthatóak, amelyekbe a forgalmazott portéka nevét és árát tartalmazó cédulákat illesztik.

Címkék: