Vízálló telefonok extrém helyzetekre

Vízálló telefonok

Alapvetően a telefonokat egyre inkább strapabíró kialakítással vértezik fel a gyártók, azonban ez nem jelenti azt, hogy soha nem mennek tönkre. Ha rosszul esnek le vagy vízbe merülnek, szinte biztosan végérvényesen megsérülnek, tehát azért vigyázni kell a drága kütyüinkre.

Azonban, a vízálló telefonok megvételét tanácsos megfontolni, főként ha olyan területen dolgozunk, ahol kiemelt veszélynek van kitéve, illetve már többször is történt vizes baleset, ami új készülék vásárlásával zárult. Ez azoknak is ajánlott, akik nem kimondottan víz vagy folyadék közelben foglalatoskodnak napi több órát, hanem jelentősen párás, nedves közegben.

Az átlagos mobilok ezt sem igazán bírják huzamosabb ideig, tehát a vízálló telefonok beszerzése egy megelőző lépést jelenthet. Továbbá senki sem tudhatja, hogy éppen mikor érheti nedvesség a készüléket, mert az éppen kiesik a zsebéből vagy a kezéből, így lényegében bárkinek életmentőek lehet egy vízálló telefonok. Még egy hirtelen zivatar esetén is jól jöhet, ha extra védelemmel van ellátva a készülék.

Print Friendly, PDF & Email