Szaktanfolyam után jöhet a taxis vizsga!

Taxis képzés néhány nap alatt

Szeretne a taxizáshoz engedélyt szerezni? Ha igen, akkor a szaktanfolyammal összekötött taxis vizsga révén megkaphatja Ön is! Látogasson el a Traszport Studium budapesti iskola honlapjára és tájékozódjon arról, hogyan lehet taxis rövid időn belül! A tevékenységi engedélyt mindazok megpályázhatják, akik balesetmentesen vezetnek legalább 2 éve és betöltötték a 21. életévüket.

A taxizáshoz az is kell, hogy a kurzuson résztvevő személyek bírják a monotonitást, ismerjék a várost, ahol végezni fogják a tevékenységet és szeretnek beszélgetni a kocsiba bepattanó utasokkal.

A gyakorlati oktatáshoz és a hatósági vizsgához szükség van személygépkocsira is. Akinek nincs saját autója, az kölcsönözhet, de az iskola is tud biztosítani.

Amennyiben a taxis vizsga és kurzus idejére az iskola személygépkocsijára van szüksége, a meghirdetett képzési díj a kocsi költségével megnövekszik. A taxis vizsga két írásbeli tesztből, egy szóbeli vizsgából és vezetési gyakorlatból áll. Ha mindegyiket sikeresen vette, átveheti a taxis engedélyt.