Sokat jelent a betonfesték

Betonfesték

A rendszeres használat vagy éppen az időjárási tényezők következtében, bizonyos felületek nagyon ki vannak téve a kopásnak, rongálódásnak. Nem is hinnénk el, de olykor elég egy vékony betonfesték réteg és máris sokat tettünk azért, hogy tovább bírja az idők próbáját. Természetesen nem lehet csak úgy, meggondolás nélkül ecsetet ragadni, mert kell a megfelelő előkészület.

Legyen portalanítva és mentesítve a zsírtól a terület, majd megkezdhető a felvitel, amit ecsettel, de nagyobb mennyiség esetén hengerrel is kivitelezhetünk. A betonfesték tökéletes fedéséhez legalább 2 rétegre lesz szükség. Az eredmény nagyszerűen észrevehető már messziről, főleg akkor, ha kifejezetten olyan színárnyalatot választunk ki, ami elüt a környezettől.

Számoljuk ki okosan a kellő mennyiséget, mert nem volna szerencsés, ha akkor fogyna el, amikor éppen még egy kevésre volna szükség. A betonfesték többféle változatban megrendelhető a festekarena.hu oldalról. A felületen más hasonló termékekre is rátalálunk, amelyek a lakás körül mind hasznosak és kényelmesen felhasználhatóak.

Print Friendly, PDF & Email