Opencart 3.0 magyar felhasználóbarát sablonnal

Opencart 3.0 magyar

Hosszú fejlesztések után, immáron magyar verziója is elérhető az Opencart rendszernek. Az Opencart 3.0 magyar sok újítással rendelkezik, ezek közül is fontos kiemelni a rendszerhez elkészült kiegészítők piacteret, ahonnan könnyedén tölthetünk le modulokat és fordításokat. Az Opencart rendszerekhez eddig csak hivatalon angol oldalakról tudtunk letölteni vagy megvásárolni a kiegészítőket.

Most már erre az Opencart 3.0 magyar rendszeren belül is van lehetőségünk. A fordítások egy szintén új funkcióként jelentek meg, amelyek egyszerűen és gyorsan telepíthetőek. A webáruház szerkesztésében nagyban segítségünkre lehet a sablon és a nyelvi szerkesztő.

A sablon szerkesztő nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Nem csak fejlesztőknek, de egyszerű felhasználóknak is könnyen használható, kódolási ismeretek nélkül. Az Opencart 3.0 magyar változatában a sablon szerkesztőn keresztül elegendő kiválasztanunk a multi-store alkalmazást, amely szintén egy újításnak számít, ahol tetszés szerint kiválasztható az adott áruház design.

Print Friendly, PDF & Email