Öntapadós melltartó minden ruha alá jól jön

Öntapadós melltartó

A melltartó mondhatni szinte kötelező kiegészítője bármilyen öltözéknek. Vannak azonban esetek, amikor az öntapadós melltartó lesz a megoldás, mivel a pántos viselése nem túl esztétikus. Erre akkor kerül sor, amikor bizonyos ruhaneműknél, a kivágásuk, kialakításuk, szabásuk miatt nincs lehetőség a hagyományos változat észrevétlen viselésére.

Nem túlzottan szép, amikor egy csinos ruha hátsó kivágásából kikandikál az a bizonyos alsónemű. Szerencsére erre más is gondolt, ezért végre megszületett az öntapadós melltartó. Vége a mindig rossz helyen levő pántoknak, kikandikáló csipkéknek, mert ez a termék a kényelem és a diszkréció jegyében készült.

Hogyan működik? Itt pántok és szalagok valóban nincsenek, azonban olyan anyag van, amelyik rögzül a bőrre anélkül, hogy kényelmetlen vagy ragadós lenne. Az öntapadós melltartó rengeteg helyen megvásárolható, többnyire meglehetősen borsos áron, azonban a zenudashop.hu webáruházban igazán olcsó. Rendelje meg most és varázsoljon pillanatok alatt ellenállhatatlan dekoltázst!

Print Friendly, PDF & Email