Nyitottcsörlős daruk intelligens szoftverrel

Nyitottcsörlős daruk

A modern technológiának hála, ma már a nagyobb súlyok mozgatása, felemelése sem jelent gondot. Például a nyitottcsörlős daruk 500 tonnás rakománnyal is meg tudnak birkózni, így a raktározás és az ipar területén is igencsak leegyszerűsödtek a dolgok.

Míg régebben egy nagyobb szállítmányt csak darabokban lehetett arrébb helyezni vagy sehogy, addig a nyitottcsörlős daruk révén, már egyáltalán nem jelent fejtörést, ha egy nagy gép kell átkerüljön az épület egyik végéből a másikba.

A kocsikról való le- és felpakolás is játszi könnyedséggel megoldható, ugyanis a legmodernebb nyitottcsörlős daruk intelligens szoftverrel is fel vannak szerelve, aminek köszönhetően nemcsak a hatékonyság, hanem a biztonság is nagyban növelhető.

Rendeljen Ön is ilyen korszerű emelőgépet a Konecranes vállalkozástól, ahol nemcsak előre gyártott gépeket tudnak biztosítani, hanem az egyéni terveit is precízen képesek megvalósítani! Hiszen a személyre szabott nyitottcsörlős daruk sokkal hatékonyabb munkát tesznek lehetővé.

Print Friendly, PDF & Email