NAV online számlázó előnyeiről röviden

NAV számlázó

Sokan szeretnének egy saját vállalkozást és amikor ez sikerül, sajnos nem mindenki jár el jogszerűen a számlabefizetéseket illetően. Akik meg szeretnék találni a kiskapukat a rendszeren, azoknak eddig sikerülhetett is, egészen mostanáig, ugyanis is hamarosan kötelezővé válik a NAV online számlázó.

Aki kíváncsi rá, hogy miként fog működni, az most is kipróbálhatja, azonban csak 2018.07.01-től válik kötelezővé. Némelyik csaló cég esetében a valótlan információk csak utólag derültek ki, ezért szükség volt egy újfajta rendszer bevezetésére.

Így már sokkal könnyebben ki lehet szúrni a szabálytalanságokat és ezzel el lehet kerülni az államkassza megkárosítását, így nem lesznek veszélyben a szabályosan működő cégek sem. A NAV online számlázó munkája minden értelemben sokkal hatékonyabb lesz a mostaninál.

A kifizetések sokkal gyorsabban jutnak el a partnerekhez és megkönnyíti az adminisztrációt is. Mindent kézben tarthatunk egy digitális felületen keresztül, ezért nem fogunk elveszni a számlatömbök tengerében. A jövő megoldásai közé tartozik a NAV online számlázó.

Print Friendly, PDF & Email