Mióta használatosak a komódok?

Komódok nappaliba

Számtalan olyan bútorfajta létezik, amit már évszázadok óta előszeretettel használnak az emberek. Például a komódok eredetileg a nappaliba készített, alacsony fiókos szekrények voltak, amelyek a 17. század közepén terjedtek el, majd a 18. században igazán nagy népszerűségre tettek szert. Az elnevezése tulajdonképpen a francia commode szóból ered, ami a kényelmes szóból származik, mert végül is a nehezen kezelhető ládát váltotta fel.

Színben, formában, kialakításban egyaránt sokat változtak a komódok, de napjainkban is ugyanolyan populárisak, mint a 18. században voltak. Szinte minden házban megtalálhatóak, de már lényegesen modernebb, designosabb alakzatban. Érdemes szétnézni a nyirbutor.hu webáruházban a komódok között, mert itt csak magas minőségű, időtálló darabok vannak a felhozatalban. Árleszállítással kapható elég sok modell, van olyan is, amelyik 20%-al olcsóbban vehető meg. Ezek a komódok nemcsak fiókokkal, hanem polcokkal is el vannak látva, praktikus kialakításúak, így sok minden helyezhető el bennük. Egy jó ízléssel kiválasztott darab az adott helyiség dísze is lehet. A konyhában pedig egyrészt nagyon jól néz ki, másrészt helytakarékos jellegű a sarok konyhabútor, amit a fent említett internetes szaküzletből szintén beszerezhet. Most éppen 8%-os kedvezményt kaphat erre a típusú konyhaszekrényre, tehát ha a vásárláson töri a fejét, akkor itt van a megfelelő alkalom, abban az esetben is, ha még nincs kész a konyha felújításával.

Legfeljebb eltárolja a bútort, ameddig elvégzi a szükséges rekonstrukciókat, mert ha elhalasztja a megvételt, megtörténhet, hogy elesik a kedvezménytől. A sarok konyhabútor frontszíne rengeteg színből választható ki, éppen úgy, mint a korpusz árnyalata. Az elemek szabadon variálhatóak a sarok körül. Sarokrész pedig rendelhető jobbos vagy balos állással egyaránt. A sarok konyhabútor összeállítási elemeiről, jellemzőiről további információkat olvashat a honlapon, ahol ugyanakkor a termékhez tartozó színmintákat is megtekintheti és kiválaszthatja az Önnek legjobban tetszőt.

Print Friendly, PDF & Email