Megkönnyíti a munkát a műköröm csiszológép

Műköröm csiszológép

A műkörömépítés művészet, ami tudást és különleges kézügyességet igényel. Természetesen szükség van hozzá különféle eszközökre és készülékekre is. Például a műköröm csiszológép nélkülözhetetlen a munkához. A studioflash.hu internetes áruházban minden olyan termék megtalálható a kínálatban, amire egy műkörmösnek mindennap szüksége lehet.

A készleten lévő JD8500 típusú műköröm csiszológép jó választás, mert ez egy micromotoros meghajtású, extra könnyű kézi egységgel rendelkező professzionális gépezet. Alacsony fokozaton is nagyon precíz munkát tesz lehetővé, csendesen működik. Bal- és jobbkezesek egyaránt könnyen tudják használni, mivel állítható forgásirányú és erősségű. 

Működtethető lábpedállal is, található rajta nyomógombos irányítótábla, ennek legfőbb előnye, hogy kevésbé porosodik. Manikűrhöz, száraz pedikűrhöz és műkörömépítéshez kiváló ez a műköröm csiszológép, ezért ne habozzon senki, mert ha a munkához kell, akkor minél hamarabb be kell szerezni! Értékes perceket lehet megspórolni, hiszen gyorsítja a folyamatot.

Print Friendly, PDF & Email