Megfizethetőnek számít a rekuperátor ára?

Rekupátor ár

A hővisszanyerős szellőztető rendszereket a rekuperátor név alatt is szokták emlegetni, nagyszerűségük pedig abban áll, hogy hamar javítanak az életkörülményeinken, friss levegővel töltik meg az otthonainkat, gazdaságosak, praktikusak és energiatakarékosak. Ennyi pozitívum felsorolása után joggal merülhet fel Önben a kérdés, hogy a rekuperátor ár vajon mennyire szól majd bele a vásárlásba?

Jó hírként szolgálhat, hogy ezek a modern eszközök manapság már az abszolút megfizethető árú termékek kategóriájába tartoznak. Ha mégis úgy látja, nem áll a módjában egy nagyobb befektetés, válassza a márkák közül azt, amelyik nemcsak a Luxe, de a Basic verziójú termékeit is kínálja, hiszen azok jóval költséghatékonyabbak az előbbieknél. A tiszta és baktériummentes levegő már nemcsak álom, hanem maga a valóság, amit a roppant jutányos rekuperátor ár csak még vonzóbbá varázsol.

Nézzen be a folyamatosan bővülő kínálatunkba, és válassza ki a legszimpatikusabb darabot! Ha kedvet kapott az otthoni felújításokra, viszont nem túl járatos a témában, és nem tudja, honnan szerezhetné be a minőségi alapanyagokat, forduljon hozzánk bizalommal! A légcsatorna elemek valóságos garmadája várja! Ráadásul szakmai tanáccsal is szolgálhatunk, ha elakadt a tervezésben. A Comfotube dugók, gyűrűk, idomok és osztódobozok mindegyike megfizethető, így a vásárlás duplán előnyössé válik! A légcsatorna elemek egyike sem tartalmaz újrahasznosított műanyagot, a belső fólia anyaga PE-LD.

A gyártók a szóban forgó eszközök eredményes tisztíthatóságára is gondoltak a tervezéskor, így azok portaszító, vagyis antisztatikus tulajdonsággal rendelkeznek. Mivel a légcsatorna elemek csak kis sugárban hajlíthatóak, ezért a beszerelésük sem lesz problémás, sőt, a sokszor előforduló hajszálrepedések megjelenésének is sokkal kisebb az esélye. Betonba és födémbe egyaránt minden gond nélkül építhetők be. Természetesen az imént említett termékek mindegyike komoly és precíz teszteken ment keresztül, míg elérte a webshopunk virtuális polcát.

Print Friendly, PDF & Email