Limonádés üveg klasszikus kivitelben

Ízletes hűsítő
Ízletes hűsítő

A forró nyári napokon mindenki szeret valamilyen hűs üdítőt kortyolgatni. De miért ne lehetne ezt otthon is stílusosan csinálni? Ha már a kávézásnak és teázásnak külön szertartást szentelünk, a limonádés üveg használatával egy kis zamatos hűsítő kortyolgatása is sokkal stílusosabbá válik.

A relik.hu webáruház virtuális polcain található limonádés üveg igazi klasszikus kivitelben kapható. Az már csak az ízlésünktől függ, hogy milyen íz-kombinációkat szeretnénk belevarázsolni az üvegbe.

Egy kis ügyeskedéssel könnyen az egész család kedvére tehetünk valamilyen finom üdítőital segítségével. Ám a limonádés üveg mindezt még izgalmasabbá teszi.

A tálalás minden esetben nagyon fontos. Egyetlen pohár üdítő is sokkal jobban esik, hogyha az egy dizájnos limonádés üvegből lett kitöltve. A bögrék és korsók egyaránt a kínálat részét képezik. Nem kell más, csak egy kis citrom, víz, jég és cukor. A megfelelő arányokat eltalálva és egy ilyen designos üvegben tálalva, garantált sikert érhetünk el vendégeink körében.