A hidrofor leírása dióhéjban

Hidrofor tartály

Webáruházunkban minden megtalálható, ami egy házi vízmű gépesítéséhez szükséges. Ezeknek a vízműveknek fontos eleme a hidrofor tartály. Ez az egyszerű szerkezet több funkciót is elláthat egyszerre. Egyrészt csökkentheti a szivattyú indításakor keletkező ütést, amit a hirtelen nyomáskülönbség válthat ki, másrészt betöltheti az átmeneti tároló szerepét.

A tartály működése igen egyszerű. Egy légmentesen lezárt térbe a szivattyúval folyadékot, jellemzően vizet pumpálunk, ami így a tartályban lévő levegőt annak felső részébe préseli. Ennek nyomása megnő. Ez a nyomás tolja ki a folyadékot a csöveken keresztül a csap megnyitásakor.

A rendszer nyomásérzékelővel kombinálva, automatikusan újratölti magát, ha a hidrofor tartályban lecsökken a folyadék szintje. A rendszer kialakításával kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készségesen áll a rendelkezésére. A házi vízmű gépészeti berendezéseinek beszerzésekor, áruházunkban kedvező árakat talál. A hidroforral kapcsolatos kérdésekben, ügyfélszolgálatunk a vásárlás után is a segítségére lesz.

Print Friendly, PDF & Email