Garanciális klímák – hány évre szól?

Garancia

A legtöbb vásárló úgy szeretné megvásárolni a különféle légkondicionálókat, hogy teljes körű garancia tartozik hozzájuk. A klímák igen jó áron érhetőek el a klimaszakaruhaz.hu webáruházból. Ahány márka annyi garancia, lehetne ezt is mondani a különböző árucikkekről. Az online áruházban mindenféle terméket megtalálhat, amelyekre szüksége lehet a hűtés vagy a fűtés megoldásában.

A színvonalas légkondicionálókra sok év garancia adható. Ha a klímák meghibásodnak és javításra szorulnak, akkor a garanciális időtartamon belül nem kell fizetni a szerelésért. Ha a garancián túl hibásodik meg a készülék, akkor ki kell fizetni a szerelés és az alkatrész díját. A Klíma Szakáruház minden terméke olyan hazai importőröktől származik, amelyek gyártói garanciát biztosítanak. A magyarországi importőrök a törvény által előírt garanciát nyújtják a különféle légkondicionálókra. A minőségi klímákból többféle változatban megvásárolhatóak a webshopból.

Cserére csak akkor van lehetőség, hogyha a hibás berendezés javítására nincs lehetőség. A garanciális javítás során legelőször próbálkozni kell a helyrehozással, amennyiben nem sikerül a javítás, akkor új készüléket biztosítanak, viszont a garancia meg is hosszabbítható. Ha a vásárló nem fogadja el a cserét, akkor a készülék vételárát megtérítik a szakemberek. Abban az esetben, hogyha a termék meghibásodik, akkor a garancialevélen található elérhetőségek valamelyikén kérhet információt a teendőkkel kapcsolatban.

Amennyiben több darab légkondicionálót szeretne vásárolni, akkor egyénre szabott árajánlatot is igényelhet. Nagyon fontos dolog, amit mindenképpen észben kell tartania, hogy a garancia érvényét veszíti, ha nem egy zöldkártyával rendelkező szakember végzi a beszerelést. A garancia csak akkor él, hogyha megfelelő szakember szereli be a légkondicionálót és erről pecsétet is ad. Abban az esetben, hogyha ez hiányzik, akkor csupán az 1 éves gyári garancia érvényes a termékre. Bár erről a szakemberek megfelelő felvilágosítást adnak a vásárlás során.

Print Friendly, PDF & Email