Forma autó vezetés: sebesség, és még több sebesség

Forma autó vezetés

A Forma 1-ben látott féktelen száguldás élménye ma már bárkinek elérhető. Nem csak a közönség soraiból lehet élvezni a forma autó vezetést. Tesztelje bátorságát és persze az autók gyorsaságát is egy feledhetetlen programmal! Az Élménypláza jóvoltából biztosított különböző csomagoknak köszönhetően, most ráadásul kiválaszthatja azt is, hogy melyik pályán és milyen autót szeretne vezetni.

Profi versenyautók és még profibb csapatok várják, hogy a gázra taposson. Van az a pillanat, amikor nincs más csak Ön, a gép és a száguldás. Ismeri ezt az élményt? Még nem? Akkor itt az ideje kipróbálni, ugyanis egy extra könnyű autó, felettébb erős motorra várja, hogy segítségükkel megtapasztalhassa, milyen az, amikor semmi nem számít, csak a sebesség. Ezek az autók hihetetlen gyorsasággal képesek száguldani és a kanyarokat bevenni. Miért csodálná ezt csupán a pálya széléről, ha ki is próbálhatja?

Ha nem biztos a vezetői képességeiben, akkor sem kell aggódnia, hiszen a bukósisakba beépített mikrofonon keresztül folyamatosan összeköttetésben lesz egy tapasztalt és profi csapattal, akik a boxutcában várakoznak és közben folyamatosan jó tanácsokkal látják el, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni az autóból. Mindemellett persze arról is gondoskodnak, hogy Ön a legnagyobb biztonságban legyen a futam teljes ideje alatt. Minden szükséges felszerelést biztosítanak, mint a kesztyű vagy a bukósisak, így Önnek csak a kalandvágyát kell hoznia.

Egy BMW, Renault vagy Easter vezetése lenne az álma? Ez csak eddig volt álom, hiszen most bármelyiket kipróbálhatja. Amennyiben ajándékba adná, úgy az említett cég még díszcsomagolást is biztosít a feledhetetlen élményt biztosító voucher mellé. Sőt, a webáruházból lehetősége van olyan kreatív kiegészítő ajándékok megvásárlására is, mint a króm felni termosz, a mini sebességváltó kulcstartó vagy egy igazán rendhagyó ajándék, az egyedi bakelit óra Ford Mustang dizájnnal ellátva. Lepje meg szeretteit egy igazi adrenalint fokozó élménnyel, amit garantáltan újra és újra át akarnak majd élni!

Print Friendly, PDF & Email