Egy pályázati hitel miben tud segíteni?

Pályázati hitellel

Egy vállalkozás folyamatos fejlesztésekor létfontosságú lehet az új ügyfelek toborzása és a régiek megtartása érdekében. Pályázati hitellel könnyebben oldhatók meg azok a projektek, amelyeket önerőből nem tud véghezvinni egy vállalat. Ezek figyelemmel kísérése viszont egy teljes munkaidőben ezen dolgozó embert kíván, főleg akkor, amikor jelentkezésre és a dokumentáció összeállítására kerül a sor.

Nem kell feltétlenül új kollegát felvenni, még rövid időre sem, ugyanis egy szakértő finanszírozása és foglalkoztatása jelentős költségekkel járhat és a siker még így sem garantált. Erre a célra jöttek létre a pályázatíró cégek, amelyek közül a legtöbb komoly szakmai tudással és jelentős tapasztalattal áll a cégek rendelkezésére. A Forráscentrum Kft. a pályázatokkal kombinált mikro-hitelek szakértőjeként tevékenykedik a piacon és már több mint 13 milliárd Ft összeghez juttatta hozzá az ügyfeleit.

A pályázatoknak való megfeleléshez azonban gyakran fejleszteni kell a céget. Amennyiben maximum 25 millió Ft szükséges, méghozzá gyorsan, 2 héten belül, igényeljen Széchenyi Kártyát! Amennyiben ennél több mozgástérre van szüksége a pénzügyeit illetően, úgy az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank által biztosított forrásból származó vállalkozói hitelre van szüksége. Ez minimum 3 és kicsivel több, mint 31 millió Ft összeget jelent a vállalkozásának, amennyiben forgóeszköz-hitelről van szó és maximális 31 millió Ft a hitelkeret a beruházási kölcsönök esetén.

A fent említett pályázati iroda mindenben segítségére lesz, egészen a kezdetektől, méghozzá térítésmentesen. Az adatbázisukban szereplő ügyfeleknek térítésmentesen elérhető a vállalkozás valamennyi szolgáltatása, így csak a sikeres ügylet lebonyolítása esetén kell csak a munkadíjat megfizetni. A hitellehetőségek természetesen kombinálhatóak megannyi pályázati konstrukcióval, így jóval magasabb összeget tud majd fejlesztésre fordítani. Mindenképpen érdemes felkeresni az irodát egy ingyenes konzultáció erejéig és csak utána dönteni.

Print Friendly, PDF & Email