Egy autónyitás Budapest belvárosában sem gond

Autó ajtózár

Sajnos gyakran előfordul velünk, hogy elfeledkezünk valamiről vagy elveszítünk valamit. Ezek nagyon komoly következményekkel is járhatnak, ezért érdemes mindenből másolatot készíteni, vagy jegyzetelni. Ha elveszítjük az autókulcsot, ami egyébként tipikus eset, komoly bajba is kerülhetünk.

Óriási szerencse, hogy az autónyitás Budapest területén nem okoz komoly gondot, mivel számos szakember és cég dolgozik értünk nap mint nap és a nagyon rövid idő alatt a helyszínen terem, ha hívjuk.

A leggyakrabban bezárjuk a kulcsot az autóba vagy egyszerűen kiesik a zsebünkből és máris kész a baj. Olyankor imádkozhatunk, hogy ne találja meg senki vagy legalább is ne lopja el az autót. Erre egyébként is sor kerülhet a gyári kulcs nélkül is.

Az autónyitás Budapest városában tehát megoldható, ha hívja a multi-szerviz.hu weboldalon található telefonszámot. A vonal másik végén profi szakemberek várják a hívását, akiknek az autónyitás Budapest területén gyerekjáték. Hétvégén is azon dolgoznak, hogy Önnek mindig rendelkezésre álljon az autó.

Print Friendly, PDF & Email