Daniel Wellington óra a csinos hölgyeknek

Daniel Wellington óra

Daniel Wellington óra

Kifejezetten szeretik a hölgyek az elegáns kiegészítőket, abban az esetben pedig még inkább, hogyha ezek praktikusak is. Divatos lezserség jellemzi a Daniel Wellington óra típusok mindenegyes darabját. Ezeknek a női karóráknak nem zsúfoltak a számlapjai, elegendő hely áll az óramutatók rendelkezésére.

Bármelyik Daniel Wellington óra elfér a legszorosabb ing gombja alatt is, hiszen a készletben nem lehet találni egyetlen, 6 mm-nél vastag modellt sem. A bőrszíjak színsémája valódi egyediséggel ruházza fel ezeket az órákat, így ezernyi típus közül is megkülönböztethetőek. A jellegzetességüket az utánozhatatlan, klasszikus megjelenés és a vékony tok adja.

Szebbnél-szebb Daniel Wellington óra vásárolható meg az orawebbolt.hu internetes üzletből. Kék, rózsaszín, piros, barna árnyalatban pompázó bőrszíjas típusok közül van lehetőség választani. A fehér például soha nem megy ki a divatból, ezért nagyon sok hölgy teszi le a voksát mellette. Persze a legfontosabb tulajdonsága, hogy a Daniel Wellington óra precízen mutatja a pontos időt.

Print Friendly, PDF & Email