Budafokon található a híres pezsgő pincészet

Pezsgő pincészet

Szerencsére hazánkban igen sok pincészet található. Elég megemlíteni Eger környékét, Tokajt, esetleg Villányt és máris beugranak a hűs pincék és a finom borok. Azonban mi a szituáció a pezsgő pincészet környékén? Nyilván mindenki ismeri Törley József nevét és az általa alapított vállalatot. A Törley Múzeum a mai napig várja a látogatókat, illetve a pincészetbe is betekintést nyerhetnek a látogatók.

Csupán látogasson el a Törley weboldalára, ahol további részleteket tudhat meg a pezsgő pincészet nyitva tartásáról, valamint a további kulturális programokról. A múzeumot bárki megtekintheti kedve szerint, viszont az alkalmazott technológiákat már szakmai vezetéssel mutatják be.

Nagyszerű alkalom jövendőbeli pezsgőkészítőknek vagy azoknak, akiket egyszerűen csak érdekel az eljárás. A Budafokon található pezsgő pincészetbe a gyerekek díjmentesen beléphetnek, de csakis szülői felügyelettel. Mindezek mellett, a pincészet tartályában erjesztett pezsgőt is megkóstolhatják a látogatók, amit a belépőjegy tartalmaz. Legyen részese Ön is a magyar pezsgő történetének!

Print Friendly, PDF & Email