Az Opencart webáruházak elengedhetetlen kiegészítői

Opencart

Egy webáruház indításának sok alternatívája létezik. Világszerte nagy népszerűségnek örvend a saját tulajdonú – nyílt forráskódú – rendszerek kínálatában az Opencart webáruház névre hallgató megoldás. A Grent Média csapatának az utóbbi 1 évben sikerült néhány olyan általánosnak mondható megoldást találnia az Opencart kiegészítő moduljaival kapcsolatosan, ami a legtöbb ügyfél igényeit kielégíti.

Köszönhető ez a sok projekten keresztül szerzett tapasztalatuknak. Összeszedték tehát egy cikkben, hogy az Opencart különböző részeit igénylő moduloknak melyek a legjobbak közé tartozó megoldásai, legyen szó házhozszállításról, fizetési rendszerről, webshop sablonról vagy számlázó programról.

A posztban kitérnek arra is, hogy legtöbbször melyek voltak az ügyfelek által kért egyedi fejlesztések, hogy miért elengedhetetlen egy Opencart webáruház esetében is a keresőoptimalizálás folyamatán végigmenni, valamint kitértek a tartalommarketing, meg a blogok szerepére is. Mindenképpen érdemes és hasznos lehet elolvasni.

Print Friendly, PDF & Email