Autóbérlés Ferihegyen gyorsan és egyszerűen

Autóbérlés Ferihegy

A hazai legnagyobb nemzetközi repülőtér Budapesten található. A Liszt Ferenc, korábbi nevén Ferihegy repülőtér több ezer külföldi turistát fogad évente, akik különböző céllal érkeznek hazánkba. A tovább utazásuk érdekében, az autóbérlés Ferihegy közvetlen környezetében közismert lehetőség. Több világméretű autóbérléssel foglalkozó cég képviselteti magát itt, így az ügyfelek bőséges kínálatból választhatnak. Ezen kívül online, akár előre is lefoglalhatják a kiszemelt autót és megérkezésükkor az autóbérlés Ferihegy területén már csak egy aláírás és indulhat is.

Ez a leggyorsabb, legpraktikusabb módja annak, hogy minden gördülékenyen menjen. Az országban néhány óra alatt bárhová eljuthat a külföldi ügyfél, így nincs szükség várakozásra vagy az utazás megszakítására. Az autókat jellemzően minimum 2 napra szokták bérbe adni a cégek, mivel az üzleti tárgyalások és a repülőjáratok összehangolása miatt ennyi időre van szükség, hogy az autóbérlés Ferihegy területén, a jármű leadásával befejeződjön.

Előfordulhat olyan eset, hogy az ügyfél más városból utazik tovább, így az autót ott hagyhatja az ügyfélszolgálaton. Praktikus megoldás tehát, hogy ebből fakadóan megoldható az autóbérlés Budapesten külföldre is. Ha egy ügyfél Ferihegyen felveszi az autót és másnap például Bécsből repül tovább, akkor ott hagyhatja a kijelölt cég telephelyén, persze előzetes egyeztetés alapján. Az autók minden esetben rendelkeznek hazai autópálya matricával, viszont külföldre való utazás esetén meg kell venni az ottani matricát.

Ellenkező esetben, a büntetést a bérlő köteles megfizetni a hatóságok felé. Egy autóbérlés Budapesten külföldre igényel némi plusz ügyintézést, ezért ezt megelőzendő, érdemes minden esetben a foglaláskor előre tájékoztatni a bérbeadó céget. Külföldi utazáshoz megfelelő autót kell választani. A kiskategóriás autókat nem adják oda, csak belföldi utakra. A nagyobb teljesítménnyel rendelkező modellek kényelmesebbek és autópályán is jól bírják a tempót. Ezért az autóbérlés Budapesten külföldre csak nagyobb kategóriás típusokkal engedélyezett.

Print Friendly, PDF & Email