Angol kezdőknek magántanárral nyelviskolában

Angol kezdőknek

Bármit is tanulunk, érdemes az alapoknál hozzáfogni, hogy később a további szintek stabil tudásra épülhessenek. Az angol kezdőknek mindenképpen nehéz fogásnak tűnhet, főleg, ha a tanuló magyar anyanyelvű. Ez a magyar nyelv egyedülálló mivolta miatt van így, hiszen a nyelvünk nem igazán rokona egyik nyelvnek sem, az angolnak pedig egyáltalán.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a magyarok nem képesek szépen és folyékonyan beszélni más nyelveket, mindössze jó alapokra kell helyezni a tanulásukat. Az angol kezdőknek olyan elemek elsajátítását foglalja magába, amelyek hozzájárulnak az alapszintű beszédhez.

A BeHappy Nyelviskola ezt profi tanárokkal és személyre szabott tananyaggal támogatja. A személyre szabott tanulás magántanári szintű, azonban itt ez sokkal megfizethetőbb. Az angol kezdőknek is egy szintfelméréssel indul, ami alapján készül el a tanmenet. Ez roppant jó módja a nyelvtanulásnak, hiszen az oktatók így tudják meghatározni, hogy mire kell nagyobb hangsúlyt fektetniük a munkájuk során.

Print Friendly, PDF & Email