A Tosot klíma, több mint egyszerű légkondi

Tosot klíma

Tosot klíma

A légkondicionálókat elsősorban a környezetünk hűtésére használjuk, de mellette alkalmazhatjuk sok más dologra is. Mindegyik Tosot klíma alkalmas a levegő tisztítására, párátlanítására és fűteni is lehet velük. A Tosot klímákban a Cold Plasma levegőtisztító rendszerek felelnek a tiszta és friss levegőért, ezekben többszörös szűrőrendszerek vannak.

A Plasma szűrők úgy tisztítják meg a levegőt, hogy elektrosztatikusan leválasztják belőle az apró porszemcséket, polleneket, baktériumokat, a kórokozók 90% semlegesíti. A levegő tisztántartása különösen fontos az allergiásoknak és asztmásoknak.

A légkondicionálók működési elve miatt, a páratartalom változtatható, ez nagyban befolyásolja a hőérzetünket, mivel a száraz levegőt hűvösnek, a párást melegebbnek érezzük. A Tosot klíma révén fűteni is tudunk, egyes esetekben a légkondikkal még olcsóbb is lehet, mint a hagyományos módszerekkel. Fűtés közben A+ energiaosztályba van sorolva az össze Tosot klíma, ami azt jelenti, hogy ezek a készülékek energiatakarékosak.

Print Friendly, PDF & Email