A méhpempő legfontosabb tulajdonságairól

A méhtermékek egyedülálló hatékonysága világszerte, hosszú évek óta ismert. A szuperélelmiszerként elhíresült, friss méhpempő kivételes tulajdonságokkal és összetétellel rendelkezik. Regenerálja és méregteleníti az egész szervezetet, javítja az anyagcserét, fokozza az immunműködést, erősíti az idegrendszert és remek hangulatjavító. Fogyasztásával szabályozhatjuk a hormonok megfelelő működését, így nő a teherbeesés esélye. Segít a gyomor- és bélbántalmak esetén, védi a májat, serkenti az agyműködést, növeli a teljesítő képességet.

Jótékony hatást fejt ki Alzheimer-kór, Parkinson-kór, cukorbetegség, csontritkulás, hepatitisz vagy szklerózis multiplex megléte esetén. Beindítja az öngyógyító folyamatokat és a problémás arcbőr, ekcéma kezelésére is kitűnő. Számos baktériumot elpusztít, gyulladáscsökkentő hatású. Ha szervezetünk megújulásra, megerősödésre vágyik, akkor érdemes kúrát tartani és a tiszta méhpempő mellett alkalmazni a szintetikus antibiotikumnál is hatásosabb propoliszt vagy a bélflórát helyreállító méhkenyeret.

Print Friendly, PDF & Email