A Corvin környékén is lehet búvóhelyet találni

Búvóhely a Corvin környékén

Az ember sokszor vágyik arra, hogy kettesben eltöltsön egy kevés időt a partnerével. Azonban ez nem mindig jön össze, mert sokszor a nem megfelelő helyszín okoz problémát. Szerencsére Budapesten igen hamar megtalálod az ideális randikuckót. Ha olyan helyet keresel, ahol tényleg csak kettesben lehetsz a pároddal, akkor a Corvinnál is találhatsz ilyet.

Ekkor eldöntheted, hogy mindössze pár órára veszed igénybe a lakást vagy egy teljes éjszakára, esetleg több napra. Azt fontos megjegyezni, hogy az árak az időtöltésnek a függvényében változnak, ezért egyáltalán nem kell meglepődni a magasabb költségen, ha több napot szeretnél maradni.

Ami még nagyon fontos szokott lenni a vendégek szemszögéből, az a diszkréció. Ezen búvóhelyeknél az alkalmazottak teljes mértékben képesek megőrizni a titkokat. Semmilyen adatot nem fognak kiadni senkinek, ezért nem kell aggódnod. Ami a búvóhelyen történik, az nem szivárog ki a négy fal közül, ebben biztos lehetsz. A másik lényeges szempont az a tisztaság.

Természetesen minden hasonlóan igényes lakásban megtalálható a tiszta ágynemű és a törölköző, valamint a konyha is teljes mértékben fel van szerelve. Továbbá, a teljes lakás esetében még légkondicionálót is lehet alkalmazni, ami a nyári napokon egészen jól jöhet. Valamint találni fogsz még egyéb felszereléseket, mint mondjuk a kábel TV, a WiFi, DVD lejátszó és minden egyéb kellék, ami nem hiányozhat egy romantikus estén.

Amennyiben úgy gondoljátok, még a vacsora elkészítésére is alkalmazhatjátok a konyhát, de persze a közelben lévő éttermekbe is bármikor ellátogathattok. Mindössze annyit kell tudnod a Corvin negyedben található búvóhelyről, hogy érdemes 2-3 nappal előtte lefoglalni.

A kimagasló színvonalat a szigorú szabályok tartják fent, mint mondjuk az alkohol vagy a drog fogyasztásának a tilalma. Értelemszerűen dohányozni tilos, ezért nem kell attól tartanod, hogy az előző lakók milyen rumlit hagytak maguk után. Az érkezés, valamint a távozásnak az idejét pedig megbeszélés alapján szükséges egyeztetni és persze betartani.

Print Friendly, PDF & Email